🎥 "We waren bijna dood": youtuber crasht met peperdure wagen ... en blijft alles filmen

🎥 "We waren bijna dood": youtuber crasht met peperdure wagen ... en blijft alles filmen
Foto: © photonews

Een Britse Youtuber en influencer is enkele dagen geleden betrokken geraakt in een verkeersongeval. Hij reed een peperdure wagen de prak in ... en bleef alles filmen. Opmerkelijke beelden.

Jack Doherty is geen onbekende. Hij heeft op Youtube bijna vijftien miljoen volgers en streamt erg vaak ook livebeelden van zijn leven, liefdes en wat hij allemaal doet als hobby's.

Daar hoort ook rijden in dure auto's bij. Vlak voor zijn 21e verjaardag kreeg hij zo een McLaren 570S onder zijn neus geschoven. Speciaal naar zijn wensen ook nog eens aangepast op de koop toe.

Live ging hij vervolgens op een nat stuk wegdek tegen de vangrail en moest hij uit de auto geholpen worden. Zijn vriend was ook zichtbaar gewond.

Zelf steekt hij het op het natte wegdek, anderen zeggen dat hij met zijn gsm bezig was tijdens het ongeval en daardoor iets minder alert zou zijn geweest.

Wat er ook van aan is: zelfs toen hij was gecrasht, bleef hij beelden maken. Alles voor de fame en de volgers? De komende dagen en weken zal er meer dan waarschijnlijk een onderozek volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws