Krijgen we Schumacher nog in de Formule 1 te zien? "Hij maakt zoveel fouten"

Krijgen we Schumacher nog in de Formule 1 te zien? "Hij maakt zoveel fouten"
Foto: © photonews

Er zit heel wat jong talent aan te komen in de Formule 1. En dus rest de vraag: wie rijdt volgend jaar waar? En krijgt Mick Schumacher nog een kans?

Voor Mick Schumacher leek het al even alsof er geen plaats meer zou zijn, maar de voorbije weken werd hier en daar toch geopperd dat hij nog als een optie gezien wordt voor een zitje in 2025.

Schumacher nog een optie?

De 25-jarige zoon van de zevenvoudige F1-legende Michael Schumacher had in 2021 en 2022 twee seizoenen op de grid bij Haas, maar wist daar niet te imponeren.

Dit seizoen is Schumacher aan de slag gegaan als reservecoureur bij Mercedes, terwijl hij ook deelneemt aan het Wereld Endurance Championship met Alpine.

Zoveel fouten al gemaakt

Zowel Sauber als Audi zien wel wat in hem. "Als je voor Schumacher kiest, dan heb je wel iets meer lef. Hij kan wel nog groeien in tegenstelling tot Bottas", aldus Tom Coronel in zijn analyse bij de Racing News 365-podcast.

"Als marketing kan het ook een interessante optie zijn. Maar er zijn toch nog meer talenten dan Schumacher", opperde hij onder meer Colapinto. Ruud Dimmers pikte meteen in: "Hij heeft zoveel fouten gemaakt en heeft duidelijk veel minder talent dan zijn vader."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws