Marc Coucke komt met spectaculair en succesvol nieuws: 22 miljoen euro ingezameld

Marc Coucke komt met spectaculair en succesvol nieuws: 22 miljoen euro ingezameld
Foto: © photonews

De Zoute Grand Prix heeft ook dit jaar opnieuw heel wat geld weten op te leveren. In totaal werden er voor niet minder dan 22 miljoen euro aan wagens geveild. Marc Coucke was ook op de afspraak en dat had een duidelijke reden.

Meer dan 22 miljoen euro werd ingezameld door de Zoute Grand Prix dit weekend. Een zeer mooi bedrag toch wel en hoopvol naar de toekomst toe - zeker na de moeilijke momenten waarover de laatste maanden sprake was.

22 miljoen euro ingezameld

Blikvanger was een SLR McLaren die geveild werd voor niet minder dan 3,22 miljoen euro. Een absoluut topbedrag en zo goed voor ongeveer een zevende van het totaalbedrag.

Het was bovendien ook de eerste keer dat er een Zoute Grand Prix was waar Marc Coucke een aandeel in had. Letterlijk zelfs, want hij kocht zich de voorbije tijd in bij de Zoute Grand Prix.

Redding door Marc Coucke

Burgemeester Jan Morbee (Gemeentebelangen) mocht donderdag de vijftiende editie alweer op gang trappen en het werd dus een groot succes. 

De redding door Coucke was een enorm succes. "Hier zijn mirakels verricht in enkele weken tijd", gaf CEO Koen Van Hout aan bij VRT NWS. En ook de burgemeester van Knokke was zeer tevreden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws