Ontdek de verrassende transformatie van de legendarische Renault 4 op het Autosalon van Parijs

Ontdek de verrassende transformatie van de legendarische Renault 4 op het Autosalon van Parijs

Na de Renault 5 is het nu de beurt aan de iconische Renault 4 om in een nieuw jasje te worden gestoken. Op de Parijse autoshow van 14 tot 20 oktober zal die worden voorgesteld.

Begin dit jaar werd de nieuwe Renault 5 onthuld en het is duidelijk dat deze auto een uitstekende toevoeging is aan het huidige aanbod. Renault heeft besloten de volgorde van de introductie te veranderen, waardoor de 4 nu na de 5 op de planning staat.

Een eerste teaser van de Renault 4 toonde al veelbelovende elementen. De officiële onthulling staat gepland voor 14 oktober tijdens het Autosalon van Parijs.

"Op het Autosalon van Parijs onthult Renault de wereldpremière van Renault 4 E-Tech electric, een veelzijdige elektrische auto uit het B-segment, ontwikkeld in samenwerking met Ampere, de specialist in intelligente elektrische voertuigen."

Klaar voor de toekomst

"Hij zal het elektrische aanbod van het merk compleet maken naast de Renault 5 E-Tech electric en de toekomstige Twingo E-Tech electric", aldus Renault in een persboodschap. 

Renault lijkt er klaar voor en volgende week gaan we ook effectief de auto kunnen bekijken. Benieuwd wat de fans er dan zullen van zeggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws