Tragisch nieuws vanop de Zoute Grand Prix

Tragisch nieuws vanop de Zoute Grand Prix
Foto: © photonews

De Zoute Grand Prix heeft ook dit jaar opnieuw heel wat geld weten op te leveren. In totaal werden er voor niet minder dan 22 miljoen euro aan wagens geveild. Marc Coucke nam de zaak dit jaar in handen en dat leverde op, al was er ook slecht nieuws.

Meer dan 22 miljoen euro werd ingezameld door de Zoute Grand Prix dit weekend. Een zeer mooi bedrag toch wel en hoopvol naar de toekomst toe - zeker na de moeilijke momenten waarover de laatste maanden sprake was.

Dodelijk slachtoffer

Blikvanger was een SLR McLaren die geveild werd voor niet minder dan 3,22 miljoen euro. Een absoluut topbedrag en zo goed voor ongeveer een zevende van het totaalbedrag.

Toch was er ook tragisch nieuws. Zondagochtend is er namelijk een man overleden tijdens de Zoute GT Tour, een onderdeel van de Zoute Grand Prix.

Rust in vrede

Het nieuws werd volgens Het Laatste Nieuws bevestigd door de organisatie en door korpschef Steve Desmet. De man reed mee in de Zoute GT Tour, maar kwart na tien in de ochtend werd hij plots onwel.

De hulpdiensten waren volgens de organisatie vrijwel onmiddellijk ter plaatse en probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar er kon geen hulp meer baten. Net als de organisatie willen we ons oprechte medeleven betuigen aan de familie en vrienden van het slachtoffer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws