Fantastisch nieuws over de nieuwe Tesla

Fantastisch nieuws over de nieuwe Tesla

De Vlaamse premie van 5.000 euro voor de aankoop van een elektrische auto blijkt een groot succes te zijn. Dat gaven we gisteren al aan. Maar er is nu nog meer fantastisch nieuws te melden.

De steunmaatregel werd begin dit jaar gelanceerd en heeft geleid tot een opmerkelijke stijging van de verkoop van elektrische voertuigen. Het is vooral Tesla die als marktleider profiteert.

In de eerste negen maanden van het jaar hebben volgens Gocar de Tesla Model 3 en Model Y samen meer dan 40% van de verkopen in België genomen.

Nieuwe versie van Tesla Model 3 fors goedkoper

Nu is er nog meer goed nieuws. Het nieuwe Tesla Model 3 krijgt een nieuwe versie. Het gaat om een Long Range-uitvoering met meer dan 700 kilometer aan actieradius. 

Volgens Autovisie zou de nieuwe wagen ook meteen fors goedkoper worden dan de eerdere, normale versie. Zeker in combinatie met de steunmaatregel in België kan je zo een geweldig koopje doen.

Er zou zo'n 3000 euro extra van de prijs afgaan in Nederland. Mogelijk dat het ook in andere landen helemaal zal worden gelijkgetrokken. Op die manier probeert Tesla zijn marktleiderschap helemaal in de verf te zetten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws