📷 Van het padje af? Dure auto gebruikt als ... kroonluchter

📷 Van het padje af? Dure auto gebruikt als ... kroonluchter
Foto: © photonews

Een Bugatti als kroonluchter? Dat is een kwestie van héél veel geld (te veel) hebben, vermoeden we dan alleen maar. Maar er is er wel degelijk eentje, om van te duizelen - zoveel is duidelijk.

Men neme een salontafel en ... we hangen er een kroonluchter boven. Tot zover de logische gevolg van zaken. Als je veel geld hebt, dan kan je ook een hele dure luchter hangen.

Maar wat in onderstaand filmpje hebben gedaan? Dat tart toch alle verbeelding. Zo werd een Bugatti opgehangen aan het plafond en gebruikt als kroonluchter.

Decedentie troef met Bugatti aan het plafond

Naar gewicht toe gaat het uiteraard niet over een echte Bugatti, maar over een digitale versie van een Bugatti. Al blijft het prijskaartje ook van zo'n luchter nog steeds bijzonder hoog.

Het minste dat we kunnen zeggen van de zaak is dat het decadent is, maar tegelijk ook wel heel erg mooi. Of wat vinden jullie ervan? Laat het ons zeker weten in de reacties!

Geniet mee van het filmpje en de beelden van de kroonluchter. Opgelet: het laden van de beelden kan wel enkele seconden in beslag nemen, dus gelieve hier rekening mee te houden als u de beelden aan het bekijken bent. Als jullie zelf nog leuke dingen opmerken kan u ons altijd mailen via info@autosportkrant.be 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws