🎥 Brandstof voor speculatie: de mysterieuze Ferrari F430-brand in tankstation

🎥 Brandstof voor speculatie: de mysterieuze Ferrari F430-brand in tankstation
Foto: © photonews

In de Verenigde Staten is deze week een wagen in brand geschoten. Doodzonde van een héél erg mooie wagen, zoveel is duidelijk.

In Tennessee in de Verenigde Staten is er een Ferrari F430 in brand geschoten. Dat gebeurde in een tankstation. De gevolgen waren enorm, want van de wagen blijft er niet veel meer over.

Er zijn wel gelukkig geen gewonden gevallen in en rond de wagen. De brandweer was snel ter plaats om erger te voorkomen, waardoor ook de rest van het Citgo-tankstation gevrijwaard is.

In de nasleep schakelde de brandweer van Signal Mountain snel de resterende pompen op het station uit en sloot één rijrichting af om ervoor te zorgen dat de brand zich niet verder verspreidde.

Fabrieksfout? Geen bewijs!

Hun snelle reactie hielp de situatie onder controle te houden, maar tegen die tijd was de schade al aangericht. En zo wordt er ook opnieuw speculatie naar boven gebracht. Dat meldt alvast Carscoops.

Door de jaren heen hebben sommige Ferrari F430-bezitters gespeculeerd over mogelijke problemen met de tankopeningen van de auto, maar er is nooit concreet bewijs geweest dat Ferrari’s supercar uit het midden van de jaren 2000 lijdt aan een fabrieksfout waardoor hij kwetsbaar is voor brand tijdens het tanken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws