Het schandaal dat de muziekwereld op zijn kop zette en ook de Formule 1 beïnvloedde

Het schandaal dat de muziekwereld op zijn kop zette en ook de Formule 1 beïnvloedde
Foto: © photonews

Het schandaal van de laatste maanden is er geen in de sportwereld, maar wel in de muziekwereld. Al heeft dat ook zijn nasleep binnen de Formule 1.

Puff Daddy of P. Diddy, de vele aliassen van Sean Combs. Ze staan de voorbije weken elke dag in de internationale kranten na een heel groot uitgesmeerd seksschandaal.

Terwijl de onderzoeken naar de precieze feiten en vooral ook de omvang van de feiten nog steeds lopen, zijn er steeds meer mensen die genoeg hebben van Combs en zijn handel en wandel.

De vuile was wordt steevast buitengehangen en dus zijn er ook steeds meer mensen die Diddy ondertussen afvallen. Daarbij mag nu ook Lewis Hamilton worden gerekend, zoveel is duidelijk geworden.

Post offline gehaald op sociale media

Zo zijn er ondertussen beelden opgedoken van een feestje uit 2018, waar Hamilton samen met Diddy werd gespot en op de foto ging. Hamilton zelf had daar ook diverse zaken van op de sociale media gezet.

Die beelden zijn ondertussen volgens GPFans offline gehaald. Of die manier wil Hamilton ook breken met Sean Combs, die steeds meer in de lijn van het vuur is terechtgekomen de voorbije maanden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws