Ferrari-legende doet gewaagde uitspraak over Lewis Hamilton

Ferrari-legende doet gewaagde uitspraak over Lewis Hamilton
Foto: © photonews

Lewis Hamilton ruilt na dit seizoen Mercedes in voor Ferrari. In 2025 zal hij bij Ferrari een gooi willen doen naar het allerhoogste. En dat zou wel eens moeten kunnen lukken.

Ferrari-legende Nigel Mansell heeft zich alvast met veel bravoure uitgelaten over de kansen van Lewis Hamilton bij Ferrari. Volgens hem zou het wel eens kunnen lukken voor de Brit.

Grote held

De wereldkampioen van 1992 voorspelt dat Hamilton in 2025 zal meespelen voor zijn achtste wereldtitel. Mansell is sowieso altijd al fan geweest van hem en wens het hem dus ook in ieder geval al toe.

"Ik voorspelde ooit dat hij een van de grootste allertijden zou worden. En daar is hij in geslaagd, ondanks de vele kritiek die hij heeft gekregen", aldus Mansell in een interview.

Strijden om het kampioenschap

En hij ging verder tegen Top Offshore Sportsbooks: "Hamilton is een heel speciale rijder. Geef hem een topwagen, en hij is tot alles in staat." En dus wil hij nu al grote zaken dingen voorspellen naar volgend jaar toe.

"Lewis zal opnieuw motivatie voelen bij Ferrari. Geef hem een goede wagen en hij zal de klus wel weten af te maken. Hij gaat zeker meestrijden bovenaan om het kampioenschap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws