Lando Norris meer dan op zijn hoede: "Dingen op de koop toe genomen"

Lando Norris meer dan op zijn hoede: "Dingen op de koop toe genomen"
Foto: © photonews

Lando Norris heeft nog 52 punten in te halen in de WK-tussenstand om zich tot wereldkampioen te kronen. Werk aan de winkel dus in de laatste zes Grote Prijzen. "Ik zou willen dat het verschil kleiner was."

Lando Norris ziet dat het verschil met Max Verstappen aan het verkleinen is, maar door de tweede plaats van de Nederlander in Singapore gaat het niet snel genoeg om alsnog de wereldtitel te pakken.

Verschil zakt niet snel genoeg

"We komen dichter, maar het verschil in punten zakt niet snel genoeg", aldus Lando Norris in gesprek met Channel 4 over de zaak. "Ik zou graag hebben dat het sneller naar beneden zou gaan."

"We hebben dingen op zijn beloop gelaten en dingen op de koop toe genomen. We doen het als team prima, maar we moeten ermee rekening houden dat we het opnemen tegen Red Bull."

Opletten ook bij de constructeurs

"Iedereen blijft Red Bull maar afschrijven. Het blijft echter een heel sterk team", aldus nog de Brit. "Iedereen blijft ze maar afschrijven en naar beneden halen en minder maken dan ze zijn."

"Maar ze zijn heel sterk. Ze domineren al jaren", is Norris duidelijk. Toch staat McLaren momenteel bovenaan het constructeurskampioenschap. Toch kan er nog vanalles gebeuren volgens Norris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws