Max Verstappen toont zich hoopvol: "Daarom denk ik dat"

Max Verstappen toont zich hoopvol: "Daarom denk ik dat"
Foto: © photonews

Max Verstappen moet nog zes races overleven als hij voor de vierde keer op rij wereldkampioen wil worden. Momenteel heeft hij nog een voorsprong van 52 punten. En het ergste is volgens de Nederlander achter de rug.

Max Verstappen zelf hoopt erop dat de race in Monza het dieptepunt was voor Red Bull Racing in 2024. En dat het vanaf heden alleen maar beter zal gaan. Hij heeft ook redenen aangegeven daarvoor.

Dieptepunt in Monza?

"In het begin was ik ook verrast, maar als je kijkt naar wat onze problemen waren, dan begrijp ik het volkomen", aldus Verstappen in een interview met Autosport.

"Op een gegeven moment zijn we de verkeerde kant op gegaan. De andere teams hebben dat specifieke punt nog niet meegemaakt of ze hebben de auto op een iets andere manier ontwikkeld. Dat is altijd moeilijk in te schatten."

Stappen blijven zetten

In Bakoe gebruikten ze bij Red Bull alvast een nieuwe onderkant: "En dat voelde beter. Dat was voor ons al een goede stap. Ik denk wel dat we nu de goede kant op gaan, het zal nog wel even duren."

"Zoiets kun je niet in één of twee weken omdraaien. Maar Ik denk dat het team ook blij was met wat ze in Baku zagen. Hopelijk kunnen we stappen blijven zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws