Schumacher twijfelt: "Is hij er wel klaar voor?"

Schumacher twijfelt: "Is hij er wel klaar voor?"
Foto: © photonews

Bij Red Bull Racing gaan ze de komende jaren heel wat sterke mensen verliezen. En dus wordt eens te meer gekeken naar Pierre Wache, een van de sterkhouders die wél nog blijven bij de renstal.

Het nakende vertrek van Adrian Newey naar Aston Martin maakt dat de ogen meer dan ooit gericht zijn op Pierre Wache. Hij blijft vooralsnog wél bij Red Bull Racing en zal er meer dan ooit de lijnen moeten uitzetten.

Hij was altijd de rechterhand van Newey en is momenteel op weg om de hoofdverantwoordelijke te worden bij Red Bull Racing. En dat zorgt meteen ook voor heel veel druk op de ketel.

Volgens Ralf Schumacher - broer van Michael Schumacher - is Wache misschien niet de juiste man voor de taak. En de Duitser heeft zich uitgelaten over de zaak met een aantal pittige quotes.

Er nog niet klaar voor?

"Volgens mij is hij nog niet klaar voor zijn nieuwe taak in wording", aldus Schumacher over Wache tegen Sport.de. "Het is nooit makkelijk om belangrijke mensen te vervangen."

"Hij is zeker een briljant persoon, maar hij heeft niet de flair van Newey om de brug te maken tussen rijder en auto. Volgens mij is hij er nog niet klaar voor, maar dat is mijn gevoel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws