Stoffel Vandoorne reed al jaren geen Grote Prijs Formule 1 meer, maar ...

Stoffel Vandoorne reed al jaren geen Grote Prijs Formule 1 meer, maar ...
Foto: © photonews

Het is alweer maanden geleden dat Stoffel Vandoorne nog eens in de Belgische media verscheen. Toen was het met het einde van het seizoen in de Formule E. Toch zit Vandoorne ook ondertussen niet stil.

Stoffel Vandoorne eindigde half juli het seizoen in de Formule E op een tiende plaats met 61 punten. Niet slecht, maar ook niet super nadat hij eerder al streed voor het allerhoogste.

Na twee jaar kwam er een einde aan zijn verbintenis bij DS Penske. Vandoorne werd voor volgend seizoen al gelinkt aan een overstap naar Maserati.

Stoffel Vandoorne voelt veel respect

Dat is tot op heden nog niet zeker. Ondertussen klust de Belg wel bij als reserverijder bij Aston Martin in de Formule 1. Een terugkeer naar die klasse lijkt er niet meteen in te zitten als vaste rijder.

Na een paar jaar bij Mercedes als reserverijder vervult hij nu die rol bij Aston Martin. Toen hij zijn zitje in de Formule 1 kwijtraakte was dat uiteraard een klap. Toch voelt hij nog steeds veel respect.

"De dingen die ik leer bij Aston Martin neem ik mee naar de Formule E", geeft onze landgenoot aan op de webstek van de Formule 1. "Het doet me veel deugd nog steeds betrokken te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws