Analisten twijfelen ernstig aan woorden Toto Wolff over flirt met Verstappen: "Hij is de eerste die dan aan de deur staat te rammelen"

Analisten twijfelen ernstig aan woorden Toto Wolff over flirt met Verstappen: "Hij is de eerste die dan aan de deur staat te rammelen"
Foto: © photonews

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft het afgelopen jaar herhaaldelijk de deur opengezet voor Max Verstappen om naar zijn team te komen. Nu gaf hij aan daar mee te zullen stoppen, maar de analisten en kenners twijfelen er enorm aan.

Na het aangekondigde vertrek van Lewis Hamilton had Toto Wolff een zitje beschikbaar bij Mercedes voor 2025. Max Verstappen werd meermaals het hof gemaakt, maar uiteindelijk is het de 18-jarige Antonelli die met het zitje aan de haal gaat.

Analisten twijfelen

"Pas als alles misgaat, onderzoek je andere opties. Anders ben je voor mijn gevoel buiten de deur aan het flirten terwijl je een relatie wil laten werken. Dat werkt nooit, dus ik ga niet flirten", was Wolff duidelijk over de mogelijke komst van Verstappen.

De analisten twijfelen aan die woorden: "Als er nog maar één procent twijfel is bij Verstappen richting Red Bull, dan zit Wolff er honderd procent zeker bovenop", aldus Tom Coronel in de F1-podcast van 365 Racing News.

Verschil is heel klein geworden

"Verstappen brengt iets wat Mercedes de voorbije jaren tekort komt. Die bite, die felheid in de race, waardoor je wel races kan winnen. Het verschil tussen de ploegen is kleiner geworden, dus je hebt zo iemand nodig."

"Als er een kleine kans is, dan is Wolff de eerste die op de deur staat te rammelen", is hij heel erg duidelijk over de zaak. "Nu zeggen dat hij het niet meer wil is politiek, dat is echt teasen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws