David Coulthard zegt wie voor hem de grootste aller tijden is: "Dat is controversieel"

David Coulthard zegt wie voor hem de grootste aller tijden is: "Dat is controversieel"

Een maand geleden was David Coulthard nog zeer kritisch richting Max Verstappen. Maar het is natuurlijk voor de absolute toppers dat je het meest kritisch kan en wil zijn, zo lijkt het wel.

Gewezen F1-rijder David Coulthard had zich een maandje geleden nog zeer kritisch uitgelaten over Max Verstappen. Die had in Italië een foutje gemaakt en dat vond de Brit toch maar bizar.

"Red Bull is minder geworden in vergelijking met het begin van het seizoen", aldus Coulthard toen tegen Channel 4. "De verbeteringen aan de auto werken niet. Dat potentieel gaan ze nu opnieuw moeten aanzwengelen."

Verstappen de GOAT?

"Maar een Verstappen die fouten maakt zoals in Italië? Dat heb ik nog niet vaak gezien", klonk het zeer kritisch. Maar dat wil zeker niet zeggen dat de Brit geen grote fan is van Max Verstappen.

Dat is nu opnieuw gebleken. "Max Verstappen is de beste. Niet alleen van deze generatie, maar aller tijden", gaf hij veel lof richting Verstappen via Instagram. "Senna was ooit de benchmark, maar elke generatie zou beter moeten zijn dan de vorige."

"Verstappen heeft zoveel natuurlijke snelheid en wat hij op jonge leeftijd allemaal al deed is heel opmerkelijk. Ik weet dat mijn mening op dit moment controversieel is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws