F1-legende roert zich in de potten van McLaren: "Het is nu al een probleem"

F1-legende roert zich in de potten van McLaren: "Het is nu al een probleem"

Nigel Mansell is niet verlegen om een stoute uitspraak. Nu heeft hij zich ook uitgelaten over de zaak bij McLaren. Volgens hem moet er binnen het team komaf gemaakt worden met Piastri door Norris met oog op de WK-titel.

Ferrari-legende Nigel Mansell had zich zondag alvast met veel bravoure uitgelaten over de kansen van Lewis Hamilton bij Ferrari. Volgens hem zou het wel eens kunnen lukken voor de Brit.

Strijd om de wereldtitel steeds heviger?

Maar ook over McLaren heeft hij zijn mening duidelijk gemaakt. In de strijd om de wereldtitel is het namelijk alle hens aan dek voor Lando Norris op dit moment. En dan moet hij ook afrekenen met Piastri.

De kloof van 52 punten in de WK-tussenstand op Max Verstappen moet zo snel mogelijk dicht. Er zijn namelijk maar zes races meer te rijden en dus begint de tijd ook gewoon te dringen.

Lando moet de klus zelf klaren

"Het wordt geen probleem in de komende jaren, het is nu al een probleem", beseft Mansell bij Top Offshore Sportsbooks. "Het is een ongelooflijke prestatie van McLaren om hun beide rijders een WK-waardige wagen te geven."

"De teamorders? Die zijn zeker fantastisch. Maar Lando moet nu sneller zijn dan Oscar en zelf de klus klaren. Zo snel mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws