Analist vraagt zich iets af over Red Bull: "Wat zijn ze daar eigenlijk mee van plan?"

Analist vraagt zich iets af over Red Bull: "Wat zijn ze daar eigenlijk mee van plan?"

Wat zijn de plannen van Red Bull op de lange(re) termijn? Dat is de vraag van vele analisten. En die stellen zich vooral vragen bij het doel van het 'tweede team' Visa Cash App RB.

Zeker bij Visa Cash APP RB is er de voorbije jaren al heel wat gebeurd. Eerst was er Nyck de Vries, maar die werd vorig seizoen plots vervangen door Daniel Ricciardo

Plannen met het tweede team?

Daar bleef het niet bij, want diezelfde Ricciardo is ondertussen ook alweer aan de kant geschoven voor een avontuur met Liam Lawson. Een nieuwe verandering, vrij snel na de vorige dus.

En dus zijn de analisten en de kenners ook niet meer helemaal zeker waar ze bij Red Bull allemaal mee bezig zijn. Ook Peter Windsor maakt zich ondertussen druk en stelt zich vragen.

Ze zouden het verkopen, denkt Windsor

De zeer bekende journalist binnen de Formule 1-wereld heeft dat ook aangegeven bij F1 Maximaal: "Wat is Red Bull nu eigenlijk van plan met dat ander team? Ik heb geen idee."

"Ik ben nu vrij hard, maar de realiteit is dat als Michael Andretti met het juiste bod was gekomen, dat ik eigenlijk zeker weet dat ze het team morgen nog aan Andretti zouden verkopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws