Bizar: Max Verstappen neemt patent op uitspraak

Bizar: Max Verstappen neemt patent op uitspraak
Foto: © photonews

Max Verstappen wil zich binnen een paar maanden kronen tot viervoudig wereldkampioen. In de tussentijd heeft hij alvast een opmerkelijke beslissing genomen. Daardoor heeft hij er nu een 'trademark' bij.

Een uitdrukking die Max Verstappen doorheen de jaren heel vaak heeft gebruikt? "Simply lovely". Het werd op die manier steeds meer een trademark voor de Nederlandse F1-rijder.

Een paar maanden geleden kwam hij vervolgens met een kledinglijn op de proppen die hetzelfde merk als naam had. Het ging over kledij met zo weinig mogelijk franjes.

Het simpel houden, maar wel knap als het ware. Toch lag er altijd nog een addertje onder het gras, want iedereen zou simpelweg dat trademark kunnen gebruiken om ermee aan de slag te gaan.

Nu is dat achter de rug. Max Verstappen heeft namelijk het merk nu ook laten vereeuwigen en er een patent op genomen. Zowel het logo als de naam zijn nu van Max Verstappen.

Wie een soortgelijke kledij op de markt zou willen betalen, zal moeten dokken aan de Nederlander. Een slimmigheidje en simpelweg mooi natuurlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws