Eindelijk eens wat goed nieuws voor de FIA na resem ontslagnemende werknemers

Eindelijk eens wat goed nieuws voor de FIA na resem ontslagnemende werknemers

Het gaat stilaan van kwaad naar erger met de FIA. De bond van de autosport moest de voorbije weken en maanden heel wat sterkhouders laten vertrekken. Nu is er eindelijk nog eens wat goed nieuws vanop dat front.

Steve Nielsen en Tim Goss stopten een tijdje terug bij de FIA. Ook Deborah Meyer van de FIA Women in Motorsport-commissie is er ondertussen al mee opgehouden. En ook Natalie Robyn diende haar ontslag in - zij was CEO onder Ben Sulayem.

Veel leden vertrokken bij de FIA

En vorige week was het opnieuw raak, want er vertrokken met Luke Skipper en Jacob Bangsgaard nog eens twee belangrijke mensen. Luke Skipper is de directeur van de afdeling communicatie en Jacob Bangsgaard de secretaris-generaal van mobiliteit.

Ze kiezen allebei voor nieuwe uitdagingen in het leven, maar het is toch alweer een tegenvaller voor de FIA. Voorzitter Mohammed Ben Sulayem is de voorbije weken volop in het oog van de storm gekomen met zijn mening over het vloeken van spelers en de navolgende taakstraf voor Max Verstappen. 

Nu ook 'inkomende transfers'

Maar er is ook goed nieuws, want nu werden er twee nieuwkomers aangesteld door en bij de FIA. De Spanjaard Alberto Villareal uit Spanje wordt de nieuwe algemeen manager van de FIA.

De Zwitserse Alessandra Malhamé wordt dan weer de directeur van de hr-afdeling van de motorsportorganisatie. Na al het slechte nieuws is het een opsteker voor Ben Sulayem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws