Dan toch nog een verlengd verblijf voor Schumacher in Formule 1? Team zet deur open

Dan toch nog een verlengd verblijf voor Schumacher in Formule 1? Team zet deur open
Foto: © photonews

Het ziet er dan toch naar uit dat Mick Schumacher misschien nog een verlengd verblijf in de Formule 1 kan krijgen. Dat is de slotsom na een aantal opvallende weken.

Helmut Marko vond het al onbegrijpelijk dat Audi Valtteri Bottas boven Mick Schumacher zou kiezen. De adviseur van Red Bull drong er bij het team op aan om de Duitser een kans te geven. 

Verlengd verblijf voor Mick Schumacher?

De 25-jarige zoon van de zevenvoudige F1-legende Michael Schumacher had in 2021 en 2022 twee seizoenen op de grid bij Haas, maar wist daar niet te imponeren.

Dit seizoen is Schumacher aan de slag gegaan als reservecoureur bij Mercedes, terwijl hij ook deelneemt aan het Wereld Endurance Championship met Alpine.

Optie bij Audi én Sauber?

In de Italiaanse media wordt geopperd dat Schumacher nu echt opnieuw een optie zou worden voor Audi. En ook Sauber roert zich ondertussen in de potten bij monde van Mattia Binotto, de Chief Operating Officer en Chief Techical Officer van Sauber.

"We zijn hem zeker aan het evalueren als mogelijke optie. Ik heb hem eerder al gesproken, maar ik ken hem natuurlijk al langer omdat hij bij de Ferrari Driver Academy zat. Ik was daar natuurlijk ook nauw bij betrokken, dus ken ik zijn sterke punten en voordelen", tekende RacingNews365 op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws