De gekste speculaties doen de ronde, Verstappen reageert

De gekste speculaties doen de ronde, Verstappen reageert
Foto: © photonews

Max Verstappen en Red Bull begonnen kn 2024 zeer sterk aan hun seizoen in de Formule 1. Sinds juni is er echter iets veranderd en komen ze veel minder in de hoogste regionen terecht.

De gekste speculaties zijn de voorbije maanden al aan de oppervlakte gekomen. Zo wordt onder meer naar de remmen gekeken volgens bepaalde insiders als mogelijke verklaring.

De mindere prestaties van Red Bull zouden samenhangen met het verbod op asymmetrisch remmen, klinkt het. Max Verstappen denkt er dan weer het zijne van.

Gekke speculaties over Red Bull

Zeker omdat Zak Brown zich ook had uitgelaten over de zaak en nog wat meer had proberen te stoken door de problemen bij Red Bull aan te gaan kaarten.

"Om eerlijk te zijn wil ik het daar niet eens over hebben. Andere mensen roepen de hele tijd maar wat, maar die moeten zich gewoon lekker op hun eigen team concentreren", aldus Verstappen tegen Motorsport.

"Dat is niet specifiek tegen Zak Brown gericht trouwens, maar geldt voor iedereen. Iedereen moet gewoon met zichzelf bezig zijn en dat doe ik ook. Mensen komen toch altijd weer met andere dingen. Ik vind het best bizar hoe mensen soms bij bepaalde dingen komen, maar goed, het is wat het is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws