Helmut Marko prikt stevig naar Lando Norris: "We weten dat allemaal"

Helmut Marko prikt stevig naar Lando Norris: "We weten dat allemaal"
Foto: © photonews

Nog zes Grote Prijzen resten er dit jaar. Te beginnen in de Verenigde Staten. Daar kan de strijd tussen Max Verstappen en Lando Norris opnieuw vol losbarsten. Al zijn er een aantal mensen niet meteen onder de indruk.

De kloof tussen Max Verstappen en Lando Norris is nog 52 punten. Met nog zes Grote Prijzen lijkt er dus in principe nog wel wat mogelijk voor Norris om nog verder in te lopen op de Nederlander.

Verstappen de beste?

Volgens Helmut Marko zal het er niet van komen. De sterkhouder van Red Bull Racing heeft zo zijn mening over wat er gaat gebeuren in de WK-strijd. "Verstappen gaat de titel pakken, want hij is de beste."

Volgens Marko is Leclerc misschien zelfs de grootste WK-concurrent, want van Lando Norris is hij nog altijd niet echt onder de indruk. Dat laat hij ook weten in gesprek met Motorsport Magazine.

Rituelen en zwakke punten?

"Van Norris weten we dat hij bepaalde zwakke punten heeft, vooral wat de start betreft", klinkt het bij Helmut Marko. Een stevige slag in het gezicht van Lando Norris, dat hem zeker ook kan prikkelen.

"Maar ik heb nu ook gelezen dat hij zelfs op de dag van de race bepaalde rituelen in acht moet nemen om überhaupt te kunnen presteren", volgde er nog een steekje onder water.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws