In de voetsporen van Lewis Hamilton? "Klaar voor"

In de voetsporen van Lewis Hamilton? "Klaar voor"

Bij Mercedes staan er grote veranderingen te gebeuren. Lewis Hamilton vertrekt er naar Ferrari, een jonkie met veel talent komt hem vervangen. Kimi Antonelli heeft er alvast veel zin in.

Kimi Antonelli heeft als 18-jarige Italiaan geen makkelijke taak. Een zevenvoudig wereldkampioen als Lewis Hamilton opvolgen is allesbehalve eenvoudig te noemen en dat beseft hij zelf ook.

Antonelli zelf gelooft in een goede afloop en ook bij Mercedes zelf geloven ze enorm in zijn kunnen. De voorbije jaren maakte de jongeling al de nodige indruk voor zijn team, vandaar ook de kans.

In 2025 volgt dan het echte debuut in de Formule 1. Daar is de Italiaan zich nu al op aan het voorbereiden. "Er is nog veel werk aan de winkel", beseft Antonelli zelf ook maar al te goed. Toch gelooft hij er in dat het goed zal komen.

Klaar voor Formule 1

"Ik voel me klaar voor F1. Wat snelheid betreft, zal het denk ik geen enkel probleem zijn. Het enige waar er nog veel te leren valt is om een heel weekend zo goed mogelijk te managen en alle procedures te leren", klinkt het bij Autosport.

Het huidige nummer zes in het Formule 2-kampioenschap lijkt dus klaar voor her grote debuut in de Formule 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws