Schumacher komt met lof voor Verstappen ... en gooit Hamilton onder de bus

Schumacher komt met lof voor Verstappen ... en gooit Hamilton onder de bus
Foto: © photonews

Ralf Schumacher heeft al heel wat rijders in de Formule 1 zien passeren. Daarbij ook grote kampioenen. Toch heeft hij zijn duidelijke mening als hij bepaalde kampioenen tegen elkaar afweegt.

Lewis Hamilton won al zeven keer de wereldtitel, waardoor hij ondertussen op gelijke hoogte staat van Michael Schumacher. En ook Max Verstappen is goed op weg om records neer te zetten.

Hamilton in lichtjaren niet zo straf als Schumacher

Ondertussen heeft de Nederlander al drie keer de wereldtitel gepakt, maar een vierde wereldtitel ligt stilaan in de lijn der verwachtingen al zijn er nog zes races en doet Red Bull het de laatste maanden iets minder.

"Lewis Hamilton zal nooit in de buurt van mijn broer komen. Zelfs niet in lichtjaren", aldus Ralf Schumacher bij Formel 1 over het talent van de Brit. Voor Max Verstappen heeft hij veel meer lof over.

Verstappen kan er misschien nog komen

"Verstappen kan ook niet over water lopen, maar qua talent komt hij wel dichter in de buurt bij mijn broer. Hij maakt dan nog meer het verschil."

"Wat Michael heeft gedaan is wat mij betreft niet te evenaren, maar misschien dat Max de komende jaren wel nog in de buurt kan komen. Hamilton zal daar nooit aankomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws