📷 Max Verstappen showt zijn speciale helm voor race in Verenigde Staten

📷 Max Verstappen showt zijn speciale helm voor race in Verenigde Staten
Foto: © photonews

Max Verstappen wil de komende zes Grote Prijzen zijn 52 punten voorsprong op Lando Norris verdedigen op weg naar zijn vierde wereldtitel. Te beginnen met de Grote Prijs van de Verenigde Staten.

Op het Circuit of The Americas in Austin, Texas zal de tweede Amerikaanse Grote Prijs van het jaar georganiseerd worden. Eerder was er al eentje in Miami met de Grote Prijs van Miami.

Net als voor verschillende andere races in de USA heeft Max Verstappen ook deze keer een speciale helm laten maken om te gebruiken in Austin, Texas. En dat zal opnieuw opvallen.

Hele mooie helm

Verstappen zelf maakte het nieuws bekend via zijn sociale media en gaf ook nog een boodschap mee aan zijn supporters en fans, die ook dit weekend weer volop voor hem zullen supporteren.

"Ik heb al heel veel mooie herinneringen aan Austin, Miami en Las Vegas overgehouden", aldus Verstappen via X. "Ik kijk er naar uit om deze helm dan ook opnieuw met veel fierheid te dragen."

Verstappen laat ook nog weten dat er mini-helmen kunnen worden gekocht via de officiële kanalen van Max Verstappen. Op zoek naar nieuwe mooie herinneringen in Austin?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws