Analist is zéér duidelijk over aantal rijders: "Ze gaan huilend in een hoekje om hun moeder roepen"

Analist is zéér duidelijk over aantal rijders: "Ze gaan huilend in een hoekje om hun moeder roepen"
Foto: © photonews

De spanning in de Formule 1 is nog steeds te snijden. Met nog zes races voor de boeg lijkt er nog heel veel mogelijk. De kloof tussen Max Verstappen en Lando Norris is 52 punten, maar dit weekend kan dat er misschien al helemaal anders uitzien.

Tom Coronel was zeer duidelijk in zijn analyse in de Racing News 365 Formule 1-podcast over een aantal rijders uit andere klassen die in de Formule 1 beter zouden zijn dan Max Verstappen

Zo was er onder meer de ploegmaat van Oliver Rowland die een en ander uit de doeken deed. "Ja, ik heb zijn naam niet eens onthouden", aldus Coronel. "Het was iemand uit de Formule E die zei dat zijn ex-ploeggenoot knäckebröd zou maken van Verstappen."

Aandrachtszoekerij 

"Ik vind het gewoon zonde dat mensen hiermee aandacht proberen te krijgen. Er is maar één Verstappen en de rest gaat hij gewoon vermorzelen. Ga er gewoon maar eens naast gaan zitten ..."

"Als hij dat zou doen, dan zou hij gaan huilen bij zijn moeder en om een zakdoekje vragen. Het is een onnozeliteit en een vraag om aandacht, ik vind dat echt niet nodig."

Stoppen met dromen en wakker worden?

"En toen werd hij wakker ... Ach, laat dat allemaal maar lekker gaan." Ook andere analisten waren overigens dezelfde mening toegedaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws