Verstappen wordt gewaarschuwd door analisten: "Dan wordt het een zware bevalling"

Verstappen wordt gewaarschuwd door analisten: "Dan wordt het een zware bevalling"
Foto: © photonews

De spanning in de Formule 1 is nog steeds te snijden. Met nog zes races voor de boeg lijkt er nog heel veel mogelijk. De kloof tussen Max Verstappen en Lando Norris is 52 punten, maar dit weekend kan dat er misschien al helemaal anders uitzien.

"Dit is hét moment van het seizoen", opende Ruud Dimmers zijn analyse in de Racing News 365 Formule 1-podcast. "Na dit weekend kan alles er helemaal anders gaan uitzien."

Updates van groot belang

"Het begint nu écht. De dood of de gladiolen. Wat gaat de magische update van Red Bull doen? Er kan echt vanalles gebeuren de komende drie weken. Nu moet het echt gaan gebeuren."

Tom Coronel pikte meteen in: "Red Bull heeft er alles aan gedaan. Er zijn updates geweest en die zouden moeten werken. Minder dan wat het was kan het niet zijn. Ze hebben zowat alles aangepast."

WK sowieso niet verloren

Volgens Dimmers zou Red Bull ook met een voorvleugel komen die iets meer kan doorhangen, zoals ook McLaren de voorbije weken een paar keer gebruik maakte van zo'n voorvleugel.

Het lijkt echt alles of niets te worden. "Als het niet lukt, dan wordt het een hele zware bevalling", beseft Coronel heel erg goed. Na dit weekend weten we mogelijk meer. "Maar als de update niet werkt, dan is het wereldkampioenschap zeker ook nog niet verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws