Wilde voorspelling over WK-strijd en uitleg over wat de doorslag zal geven: "Tenenkrommend spannend"

Wilde voorspelling over WK-strijd en uitleg over wat de doorslag zal geven: "Tenenkrommend spannend"
Foto: © photonews

Nog zes Grote Prijzen en dan weten we wie wereldkampioen wordt in de Formule 1. De spanning is nog steeds enorm te snijden, al is de voorsprong van Max Verstappen nog steeds 52 punten. Wordt het nog spannend? De analisten hebben een duidelijke mening.

Tom Coronel is duidelijk over de kansen van Max Verstappen op de wereldtitel in de Racing News 365 Formule 1-podcast: "De positiviteit is teruggekeerd bij Red Bull Racing en dat voel je."

Verstappen wordt wereldkampioen

"Ik heb altijd gezegd dat hij wel wereldkampioen zal worden. Zolang er geen grote fouten worden gemaakt zoals een crash met iemand die niet met het kampioenschap te maken heeft, komt het goed."

"Het is ook een kwestie van het hoofd te breken van de persoon tegen wie je rijdt. Ik verwacht dat het nog heel spannend kan worden, tot het tenenkrommende toe. Net zoals in 2021."

Het kopje van Max Verstappen is héél sterk

"Maar ik verwacht wel dat Verstappen het zal halen. En als het niet goed lijkt te komen, dan zal hij wel trucjes toepassen en het ene konijn na het andere uit de hoed toveren", voorspelt Tom Coronel.

"De felheid die Max Verstappen heeft, dat is ook een gevecht. Lando Norris wordt als minder sterk gezien in vergelijking met Verstappen. De dingen die hij doet horen wel gewoon bij het spelletje, het blijft racen om een wereldtitel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws