Max Verstappen optimistisch voor Grote Prijs in Verenigde Staten

Max Verstappen optimistisch voor Grote Prijs in Verenigde Staten
Foto: © photonews

Nog zes Grote Prijzen en drie sprintraces moet Max Verstappen overleven. Momenteel heeft hij een voorsprong van 52 punten op Lando Norris in de strijd om de wereldtitel. Is het ergste achter de rug?

Zondag om 21 uur is het zover in Austin, Texas. Dan wordt de Grote Prijs van de USA gereden op het Circuit of the Americas. Een belangrijke race mogelijk voor het vervolg van het kampioenschap.

52 punten voorsprong

Als Lando Norris een flink stuk van zijn 52 punten achterstand kan goedmaken, dan kan het nog spannend blijven tot op het einde. In het andere geval lijkt de strijd gestreden in het voordeel van de Nederlander.

De vraag is vooral wat de updates zullen hebben gedaan richting de wagen en diens snelheid. Verstappen zelf lijkt alvast optimistisch op de webstek van de Formule 1.

Gaat de goede kant uit

"Ik denk dat we het ergste achter de rug hebben en vanaf nu weer de goede kant opgaan. In Bakoe en Singapore voelde het al beter", aldus Max Verstappen volgens Sporza.

In Singapore eindigde hij als tweede. "Dat was al een goede stap voor ons. Het zal nog wel wat tijd kosten om er weer helemaal bovenop te komen, want je kunt zoiets niet in een of twee weken omdraaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws