Ferme ruzie in familie Schumacher: "Het is een echte schande"

Ferme ruzie in familie Schumacher: "Het is een echte schande"

Een paar weken geleden is Gina Schumacher getrouwd. De dochter van Michael Schumacher gaf haar jawoord op Mallorca. Niet alles is echter peis en vree binnen de familie, bleek toen ook.

Het laatste weekend van september zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan bij de familie van de ex-Formule 1-kampioen Michael Schumacher. 

Schandalig gedrag

Dochter Gina trouwde namelijk met Iain Bethke, de schoonzoon van de gevierde Formule 1-kampioen. Zaterdag trouwde ze met Iain op het Spaanse eiland Mallorca op een wel zeer mooie locatie nabij Andratx.

Toch gaat het ook niet in de hele familie even goed, zo blijkt. Tussen Ralf Schumacher - broer van Michael - en zijn ex-vrouw Cora gaat het namelijk echt niet goed.

Veel bagger op sociale media

De miserie tussen Ralf en Cora begon toen de gewezen formule 1-piloot in juli aankondigde samen te zijn met zijn Franse manager Etienne Bousquet-Cassagne. Daarna werd van links naar rechts en terug op de socale media heel wat gal gespuwd.

Moeder Cora kreeg op die sociale media ook heel wat belagingen naar zich toegeworpen. Toch heeft de zoon van Ralf Schumacher nu partij gekozen voor zijn vader. "Mijn moeder heeft al zolang ik weet mentale problemen. Hoe ze zich ook nu weer gedraagt: een absolute schande", aldus David Schumacher op Instagram.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws