De immense ballen van Max Verstappen: "Dat zit in iedereen zijn hoofd"

De immense ballen van Max Verstappen: "Dat zit in iedereen zijn hoofd"
Foto: © photonews

Als er iets is wat je kan zeggen van Max Verstappen, dan is het wel dat hij ballen heeft. Misschien zelfs Ballen met een hoofdletter B. Het bleek ook alweer tijdens de Grote Prijs van de Verenigde Staten in Austin, Texas.

Een paar rondes van het einde was er hét moment van de Grote Prijs van de Verenigde Staten. Lando Norris ging buitenom bij Max Verstappen, maar moest daarbij afwijken van het circuit.

Andere laten beslissen

Verstappen zelf deed dat ook, maar Norris mocht daar geen gebruik van maken om voordeel te halen. En dus kreeg hij een tijdstraf van vijf seconden. Verstappen speelde hoog spel, zoveel is duidelijk.

"Het is de stijl van Max Verstappen", geeft Sam Dejonghe aan bij The Paddock. "Hij laat het over aan de anderen om te beslissen. Dat doet hij fantastisch."

De stijl van Verstappen

"Hij heeft de perceptie gemaakt vanuit de karting dat de verantwoordelijkheid bij de ander ligt. Hij neemt zijn beslissing en hij heeft al gekozen. Ik kies ervoor om er liever af te gaan dan u voorbij te laten."

"En dan is het aan de andere. Hij gaat zover om te winnen. Dat is heel graaf en het zit in iedereen zijn hoofd. Ze weten ook dat het Verstappen is. Hij crasht in Silverstone, maar iedereen weet daar dat hij met zijn leven speelt om zijn plaats te behouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws