🎥 DS Automobiles eert Citroën SM met exclusieve Tribute

Robbie Maes
| 0 reacties
🎥 DS Automobiles eert Citroën SM met exclusieve Tribute

DS Automobiles, het luxe automerk dat tien jaar geleden werd losgekoppeld van Citroën, viert zijn jubileum met een bijzonder eerbetoon aan de Citroën SM. De DS SM Tribute geeft meteen een knipoog naar het verleden.

De Citroën SM werd in 1970 gelanceerd en staat bekend om zijn innovatieve techniek. De DS SM Tribute blijft trouw aan het karakter van het origineel met zijn gestroomlijnde en elegante lijnen.

Binnenin de DS SM Tribute vinden we een futuristisch interieur met een innovatief stuurwiel en een breed display. 

Knipoog naar het verleden

Ondanks het moderne design zijn er subtiele knipoogjes naar het verleden, zoals de leren bekleding van de stoelen en het dashboard dat zich laat inspireren door het origineel.

Hoewel DS Automobiles geen details heeft vrijgegeven over de aandrijving van de DS SM Tribute, lijkt het onwaarschijnlijk dat de auto wordt uitgerust met de legendarische Maserati-zescilinder die de originele SM kenmerkte.

Met de DS SM Tribute viert DS Automobiles niet alleen zijn eigen geschiedenis, maar eert het ook een belangrijk deel van de Citroën-erfenis. De kans dat deze eerbetoon in productie gaat, lijkt echter klein te zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws