Izzy Hammond geeft unieke blik achter de schermen van het Showcar Team van Red Bull Racing

Robbie Maes
| 0 reacties
Izzy Hammond geeft unieke blik achter de schermen van het Showcar Team van Red Bull Racing

Red Bull Racing heeft een nieuwe online serie gelanceerd op hun YouTube-kanaal. Daarin staat de wereld van hun Showcar Team, ook wel bekend als de Showrunners centraal.

Deze serie biedt een exclusieve blik achter de schermen van het team dat wereldwijd met oude Formule 1-bolides optreedt voor spectaculaire demonstraties. De serie wordt gepresenteerd door Izzy Hammond, de 23-jarige dochter van Richard Hammond bekend van Top Gear.

Hammond uitte haar enthousiasme over de samenwerking: "Ik ben heel blij dat ik onderdeel van deze reis met Red Bull Racing mag zijn, mag laten zien hoe het er achter de schermen echt aan toe gaat en wat je nodig hebt om bij het Showrunners-team te werken.”

Het Heritage Team speelt een belangrijke rol binnen Red Bull Racing. Dit team is verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe monteurs en organiseert evenementen over de hele wereld.

De serie belicht niet alleen de glamour van de Formule 1, maar ook de inzet en toewijding die komen kijken bij het organiseren van stunts en demonstraties.

De eerste twee afleveringen van de serie zijn inmiddels beschikbaar. De eerste aflevering introduceert het Showcar Team en hun werkzaamheden, terwijl de tweede aflevering dieper ingaat op de uitdagingen en het avontuur van het werken aan showcars. De serie is te bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Red Bull Racing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws