Mike Krack houdt deur open voor Max Verstappen: "We zullen aantrekkelijker worden op elk gebied"

Robbie Maes
| 0 reacties
Mike Krack houdt deur open voor Max Verstappen: "We zullen aantrekkelijker worden op elk gebied"
Foto: © photonews

Mike Krack heeft aangegeven dat de deur open blijft voor Max Verstappen om zich bij Aston Martin aan te sluiten. Zeker na de prestigieuze aanstelling van Adrian Newey.

Verstappen rijdt sinds 2016 bij Red Bull. De Nederlander heeft een nog contract tot 2028. Desondanks is zijn toekomst bij het team onzeker door recente prestatieproblemen, het vertrek van Newey en voortdurende interne spanningen.

Met deze omstandigheden in het achterhoofd positioneert Aston Martin zichzelf als een potentiële nieuwe thuisbasis voor Verstappen.

Krack suggereerde ook dat de komst van Newey de aantrekkingskracht van het team op verschillende gebieden zou vergroten, inclusief het aantrekken van junior ingenieurs en potentiële nieuwe coureurs.

“We zullen aantrekkelijker worden op elk gebied, gewoon omdat we hem hebben aangetrokken. De verhoogde geloofwaardigheid bewijst dat het project zijn doelen kan bereiken,” voegde hij eraan toe.

Het zou bijzonder zijn mocht Aston Martin de veelvoudige wereldkampioen kunnen binnenhalen. Benieuwd wat de toekomst voor Max Verstappen zal brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws