Lewis Hamilton kijkt uit naar nieuwe uitdaging en spreekt over Michael Schumacher

Lewis Hamilton kijkt uit naar nieuwe uitdaging en spreekt over Michael Schumacher
Foto: © photonews

Lewis Hamilton is aan zijn laatste maanden bij Mercedes bezig. Daarna gaat de recordkampioen met zeven werelditels naar Ferrari. En dat maakt toch wel nog iets los.

Lewis Hamilton blijft betrokken bij Mercedes, zelfs nu zijn rol bij de ontwikkeling van de F1-auto voor 2025 vermindert. Ondanks dat Hamilton zich in de laatste maanden van zijn samenwerking met Mercedes bevindt, blijft hij actief bijdragen aan de ontwikkeling en feedback van de auto.

Nakende overstap

George Russell benadrukte dat de dagelijkse werkzaamheden van Hamilton niet zijn veranderd, ondanks de aanstaande overstap naar Ferrari.

Toch maakt de nakende overstap wel wat zaken los. Helemaal van harte gaat het overigens ook niet de laatste maanden bij Russell en Hamilton, want de wagen staat wat in de schaduw van Red Bull, Ferrari en McLaren.

Schumacher kijken in de kindertijd

Hamilton zelf? Die heeft heel veel zin in de overstap naar Ferrari. "Het is een rollercoaster van emoties geweest vanaf het moment dat ik tekende voor Ferrari", aldus Hamilton bij F1Grids.

"Het vertellen aan mijn baas? Dat was angstwekkend. Maar ik kijk er enorm naar uit. Als kind keek ik altijd naar Michael Schumacher in de Ferrari. Dat deed elk kind."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws