🎥 Analisten hebben hun twijfels over Elon Musk en zijn nieuwste creatie

Robbie Maes
| 0 reacties
🎥 Analisten hebben hun twijfels over Elon Musk en zijn nieuwste creatie

Tesla zal morgen de langverwachte robotaxi onthullen, een autonoom voertuig dat speciaal is ontworpen voor autodeeldiensten.

Ondanks de hoge verwachtingen rond dit project, zijn analisten sceptisch over de haalbaarheid van een volledig functionerend zelfrijdend voertuig in de nabije toekomst. De onthulling zal plaatsvinden tijdens een evenement in de Warner Bros Hollywood-studio in Californië.

Analisten uiten hun twijfels over de robotaxi van Tesla. Hoewel de verwachtingen hooggespannen zijn, geloven deskundigen niet dat Tesla een volledig operationeel voertuig zal presenteren. Volgens een analist van investeringsbank Bernstein heeft Tesla een geschiedenis van overdreven optimistische, vooral als het gaat om volledig zelfrijdende technologie.

Kenners van CFRA Research zijn van mening dat het nog enkele jaren kan duren voordat Tesla zijn robotaxi op de markt kan brengen. Technologische obstakels, veiligheidstests en wettelijke goedkeuringen vormen de grootste uitdagingen.

Tijdens het evenement verwacht men meer inzicht te krijgen in de financiële en technologische toekomst van Tesla. De onthulling van de robotaxi zal dus cruciaal zijn voor de verwachtingen van investeerders.

Optimus-robots

Tijdens het evenement zal Musk niet alleen de robotaxi onthullen, maar mogelijk ook details geven over nieuwe versies van Tesla's huidige modellen. Daarnaast is er speculatie over de vooruitgang van de mensachtige Optimus-robots, een ander ambitieus project van Tesla. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws