Horner maakt opmerkelijke vergelijking over Red Bull: "Net zoals wat er met Manchester United gebeurde"

Robbie Maes
| 0 reacties
Horner maakt opmerkelijke vergelijking over Red Bull: "Net zoals wat er met Manchester United gebeurde"
Foto: © photonews

Het vertrek van Adrian Newey bij Red Bull Racing heeft geleid tot een opmerkelijke vergelijking door teambaas Christian Horner.

Horner vergeleek de situatie met die van Manchester United na het vertrek van Cristiano Ronaldo. Na bijna twee decennia bij Red Bull zal Newey vanaf maart 2025 overstappen naar Aston Martin als technisch directeur.

"Manchester United stopte niet met winnen toen Cristiano Ronaldo vertrok." Hij benadrukte dat net zoals Manchester United, Red Bull genoeg talent en diepte heeft om competitief te blijven in de Formule 1 zonder Newey.

De Red Bull-baas gaf toe dat het team sinds 2014 al voorbereidingen had getroffen voor een mogelijk vertrek van Newey. Met dit in het achterhoofd presteerde Red Bull toch naar behoren.

De beslissing van Newey om naar Aston Martin te gaan kwam met een aanzienlijke leiderschapsrol en een belang in het team. Hoewel Red Bull zijn invloed zal missen, wenste Horner hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging.

Het nieuwe seizoen zal een belangrijke test zijn voor Red Bull, vooral met het vertrek van Newey. De vraag is wie nu de rol van Newey op zich zal nemen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws