Lawson krijgt steun uit onverwachte hoek en het is niet iemand van de minste...

Robbie Maes
| 0 reacties
Lawson krijgt steun uit onverwachte hoek en het is niet iemand van de minste...

Daniel Ricciardo is onlangs vervangen door Liam Lawson bij Red Bull Racing. Lawson benadrukt dat Ricciardo nooit de indruk heeft gewekt dat ze in directe concurrentie waren voor de F1-zetel.

Voorafgaand aan de race gingen er geruchten dat Ricciardo zou worden vervangen door Lawson voor de laatste zes races van het seizoen. Dit werd enkele dagen na de Marina Bay-race officieel bevestigd. Lawson krijgt nu de kans om zich te bewijzen en mogelijk een plek naast Max Verstappen in 2025 te claimen, mocht Sergio Perez niet aan boord blijven.

Liam Lawson erkent tegen Racing News dat Daniel Ricciardo een populaire coureur is onder F1-fans. Lawson geeft aan dat Ricciardo in de afgelopen maanden een grote steun voor hem is geweest.

Lawson benadrukt dat Ricciardo nooit de indruk heeft gegeven dat ze voor dezelfde positie aan het strijden waren. "Het voelde nooit als een competitie, hoewel dat het misschien wel was."

Ricciardo heeft Lawson tijdens hun samenwerking geholpen en ondersteuning geboden waar nodig. Lawson waardeert de manier waarop Ricciardo met de situatie omging.

Lawson heeft de kans om indruk te maken en misschien wel een permanente rol binnen het Red Bull-team te veroveren. De komende races zijn cruciaal voor zijn toekomst in de Formule 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws