đŸŽ„ Tesla introduceert uniek nieuw model, ideaal voor grote gezinnen

Robbie Maes
| 0 reacties
đŸŽ„ Tesla introduceert uniek nieuw model, ideaal voor grote gezinnen

De Tesla Model Y is nu beschikbaar met een zevende zitplaats in het Verenigd Koninkrijk. Deze langverwachte toevoeging biedt bestuurders de mogelijkheid om meer passagiers mee te nemen.

De optie voor een derde rij stoelen in de Model Y kan voor een meerprijs van €2.500 worden toegevoegd aan de Long Range All-Wheel Drive uitvoering. Dit model heeft nu een startprijs van €51.990. Deze toevoeging maakt het mogelijk om tot zeven personen te vervoeren, wat de veelzijdigheid van het voertuig vergroot.

In het Verenigd Koninkrijk zijn er nog niet veel elektrische voertuigen met zeven zitplaatsen in deze prijsklasse. De Model Y zal concurrentie ondervinden van andere populaire modellen zoals de Mercedes EQB en de Peugeot E-5008. Beide voertuigen bieden vergelijkbare functionaliteit, maar de Model Y onderscheidt zich door zijn elektrische aandrijflijn en geavanceerde technologie.

Hoewel de toevoeging van een derde rij stoelen de capaciteit vergroot, heeft het ook invloed op de bagageruimte. Bij het kiezen voor de extra zitplaatsen verlies je ongeveer 100 liter aan laadruimte.

Voor Belgische klanten is de Tesla Model Y beschikbaar vanaf €45.970, inclusief BTW. Dit maakt het een competitieve optie voor kopers die op zoek zijn naar een elektrische SUV met veel functionaliteit.

Met de lancering van de zevenzitplaatsen optie in de Model Y speelt Tesla in op de groeiende vraag naar praktische en gezinsvriendelijke elektrische voertuigen. Of je nu een gezin hebt of gewoon extra ruimte nodig hebt, de Model Y biedt nu een oplossing die zowel comfortabel als praktisch is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws