Franco Colapinto haalt uit naar Williams: "Zelfs Cristiano Ronaldo kan dat niet betalen"

Robbie Maes
| 0 reacties
Franco Colapinto haalt uit naar Williams: "Zelfs Cristiano Ronaldo kan dat niet betalen"
Foto: © photonews

Franco Colapinto heeft een geweldige start van zijn Formule 1-carrière beleefd. Toch heeft hij het risico genomen om de woede van Williams op te wekken door publiekelijk te klagen over het team.

De 21-jarige Argentijn kwam onverwacht in de F1-grid toen hij de kans kreeg om Logan Sargeant te vervangen. Met de steun van Williams heeft Colapinto indruk gemaakt in de eerste races van het seizoen, maar zijn opmerkingen over de hoge merchandiseprijzen kunnen gevolgen hebben voor zijn relatie met het team.

Colapinto heeft al vier punten verzameld in de Formule 1, waaronder een indrukwekkende P8 tijdens de Grote Prijs van Azerbeidzjan. Dit is een duidelijke verbetering ten opzichte van Sargeant, die slechts één punt verzamelde in 37 races.

Ondanks zijn vroege succes, heeft Colapinto de aandacht van Williams getrokken door te klagen over de hoge prijzen van hun officiële merchandise. De prijzen voor teamartikelen variëren van 30 euro voor een teamcap tot 95 euro voor een hoodie.

Dit leidde tot frustratie bij Colapinto, die op een luchtige manier zijn fans aanmoedigde om goedkopere, nep-merchandise te kopen. "Williams heeft prijzen ingesteld die zelfs Cristiano Ronaldo niet kan betalen”, zei hij.

Williams heeft recent merchandise gelanceerd van Colapinto zelf in hun Fan Zone in Austin, maar de prijzen blijven een onderwerp van gesprek. De officiële merchandise is momenteel niet online verkrijgbaar, wat het voor fans moeilijk maakt om hun favoriete coureur te steunen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws