Opvallend: F1-rijder ... rijdt klein busje aan

Opvallend: F1-rijder ... rijdt klein busje aan
Foto: © photonews

Charles Leclerc is van alle markten thuis. De snelheidsduivel van Ferrari wordt vaak geroemd om zijn stuurmanskunsten. Maar ook hij kan dus blijkbaar foutjes maken, zo lijkt het.

Charles Leclerc heeft sinds begin deze zomer een nieuwe wagen aan zijn arsenaal weten toe te voegen. Het gaat over een zilveren Ferrari Purosangue, waarmee hij in Monaco door de straten kan scheuren.

Op de weg moet de 26-jarige Monegask zich natuurlijk - in tegenstelling tot op het circuit - ook gewoon aan de verkeersregels houden. En daarbij horen ook zaken als 'niet crashen'.

Charles Leclerc
© photonews

Zo simpel kan het soms zijn. En toch is niemand onfeilbaar. Ook Charles Leclerc dus niet, toch niet als we Carscoops mogen geloven.

Botsing met minivan

Volgens dat medium zou Leclerc namelijk in botsing zijn gekomen met een minivan. Met zijn nieuwe Ferrari reed hij het kleine busje langs achteren aan. Voor alle duidelijkheid: veel schade was er zeker niet, aan geen van beide auto's.

De inzittenden kwamen allemaal met de schrik vrij. Eind goed, al goed dus. Het is wel het levende bewijs dat altijd alles mogelijk is in het leven, ook als je een absolute toprijder bent en een topchauffeur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws