Bottas blijft erin geloven: "Mensen vergeten snel"

Bottas blijft erin geloven: "Mensen vergeten snel"
Foto: © photonews

Valtteri Bottas is een man van vele oorlogen. De 35-jarige Fin boekte al niet minder dan tien overwinningen in zijn carrière. Toch is hij nog niet zeker van een zitje voor het seizoen 2025.

Aan het einde van het seizoen 2024 loopt het contract van Valtteri Bottas bij zijn team Stake F1 af. Volgend jaar gaat dat team verder als Audi. Dan zal Nico Hülkenberg er al zeker nog bij zijn, terwijl er over Bottas nog geen zekerheid is.

Stake F1 wist dit seizoen nog geen punten te pakken en staat daarmee laatste in de strijd om de constructeurstitel. Ook Bottas persoonlijk beleefde op die manier nog geen topjaar, integendeel zelfs.

Stake F1 Bottas
© photonews

"We zijn nog op zoek naar de juiste structuur voor de toekomst na een nieuwe wissel aan de top", aldus Bottas zelf in een reactie tegenover Motorsportweek.

Geloof in zitje voor 2025

Toch blijft hij er zelf in geloven dat hij nog een zitje in de Formule 1 kan afdwingen voor het seizoen 2025. "Ik weet wat ik doe en wat ik het team kan bieden. En het team weet dat ook."

"Ik denk dat veel mensen een kort geheugen hebben en snel vergeten", aldus nog de Finse rijder in het interview. "Daar gaat het uiteindelijk over: je ding kunnen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws