George Russell over de Verstappen-geruchten: "Kan er wel mee lachen"

George Russell over de Verstappen-geruchten: "Kan er wel mee lachen"
Foto: © photonews

George Russell ziet zijn contract bij Mercedes eind 2025 aflopen. En dus beginnen de geruchten nu al volop hoorbaar te worden. Want wat als Max Verstappen de overstap zou maken en zo het zitje van George Russell zou afnemen?

Andrea Kimi Antonelli wordt de ploegmaat van George Russell voor het seizoen 2025. Wat er in 2026 zal gebeuren? Dat is tot op heden nog absoluut onduidelijk, want dan loopt ook het contract van de Brit af.

De 26-jarige Formule 1-rijder blijft voorlopig rustig over wat de toekomst al dan niet zal brengen. Sowieso zal er aan interesse in hem ook geen gebrek zijn, gezien zijn resultaten de voorbije jaren.

George Russell
© photonews

Maar af en toe klinkt het wel dat ene Max Verstappen de overstap van Red Bull Racing naar Mercedes zou kunnen maken. Dan zou Russell mogelijk tweede viool moeten spelen - of zelfs verplicht moeten vertrekken.

Geen stress bij Russell

"Ik ben al lang bij Mercedes en er is nog niet over gesproken. Er wordt veel gesproken en het is wel grappig wat er allemaal gezegd wordt", aldus de rijder bij RacingNews365.

"Mijn focus ligt op mijn eigen prestaties. Wat er dan na 2025 zal gebeuren? Daar ben ik nu niet mee bezig. Mercedes en ik? Ik heb altijd gedacht dat het een contract voor onbepaalde tijd was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws