📷 Ontdek de nieuwe Ineos Grenadier: 'Stoer van buiten, verassend vanbinnen'

Robbie Maes
| 0 reacties
📷 Ontdek de nieuwe Ineos Grenadier: 'Stoer van buiten, verassend vanbinnen'
Foto: © photonews

Mansory heeft de nieuwe Ineos Grenadier onder handen genomen. De Duitse tuner heeft deze off-roader een opvallende transformatie gegeven.

Om de off-road capaciteiten van de Grenadier te verbeteren, heeft Mansory de ophangingshoogte met 2 inch verhoogd en de SUV uitgerust met op maat gemaakte 20-inch wielen. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de Grenadier nog beter presteert op ruige terreinen.

Gewaagde kleur

Binnenin is de Mansory Grenadier een waar luxeparadijs. De interieurupgrade is opvallend en extravagant. Het interieur is volledig vernieuwd met een gewaagde Roze kleurkeuze en luxueuze afwerkingen.

Hoewel Mansory bekend staat om zijn flamboyante en vaak overdreven aanpassingen, blijft de Grenadier relatief bescheiden. De nieuwe bumpers volgen nog steeds het oorspronkelijke ontwerp van de auto.

De extra verlichting op het dak en de kleine spoiler en flapjes achteraan passen goed bij het uiterlijk zonder te veel af te wijken van het origineel.

De Mansory heeft niet alleen aandacht besteed aan het uiterlijk, maar ook aan de prestaties van de Grenadier. Een nieuw roestvrijstalen uitlaatsysteem met klepbediening biedt niet alleen een onderscheidend geluid, maar verhoogt ook het vermogen tot 350 pk

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws