Volkswagen ID4 en ID5 GTX: 'Prijsverlaging en nieuw luxe model geïntroduceerd'

Robbie Maes
| 0 reacties
Volkswagen ID4 en ID5 GTX: 'Prijsverlaging en nieuw luxe model geïntroduceerd'
Foto: © photonews

Volkswagen heeft goed nieuws voor liefhebbers van sportieve elektrische voertuigen: de prijzen van de ID4 GTX en ID5 GTX zijn verlaagd!

De krachtige GTX-versies van de ID4 en ID5 zijn nu aantrekkelijker geworden. De ID4 GTX, die eerder €60.990 kostte, heeft nu een nieuwe prijs van €57.490. Dat is een mooie prijsverlaging van €3.500.

De ID5 GTX is ook goedkoper geworden, met een prijsdaling van €1.500, waardoor je deze sportieve SUV nu voor €61.490 kunt krijgen.

Beide modellen zijn uitgerust met een 77 kWh accu en leveren samen 340 pk. De ID4 GTX biedt een actieradius van 424 kilometer, terwijl de ID5 GTX tot 534 kilometer rijdt op een volle accu.

Nieuw model

Volkswagen introduceert ook de nieuwe GTX Business-uitvoering, die voor een extra €2.000 beschikbaar is. Deze luxe versie van de ID4 GTX en ID5 GTX biedt een rijkdom aan extra’s, waaronder ArtVelours-bekleding, elektrisch verstelbare stoelen en massagefunctie.

Ook inbegrepen zijn een inductielader, een elektrisch te openen achterklep, adaptieve cruise control, Travel Assist en een 360-graden camera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws