🎥 De crashes van Leclerc en andere beloftevolle F1-rijder, die even doet schrikken

🎥 De crashes van Leclerc en andere beloftevolle F1-rijder, die even doet schrikken
Foto: © photonews

In Azerbeidzjan staat dit weekend de Grote Prijs van dat land op het programma op het Baku City Circuit in de hoofdstad Bakoe. De eerste vrije training leverde al een bijzonder momentje op, maar aan het einde was er ook gewoon Max Verstappen.

Na tien minuten in de eerste vrije training werd er al een rode vlag uitgehangen door de marshalls in Bakoe. En dus werd de race een tijdje stilgelegd om een en ander te gaan nakijken.

Maar ook later in de race waren er nog twee rode vlaggen in de race na evenveel crashes. Eerst was er een ontmoeting van Franco Colapinto met de bandenmuur, daarna ging ook Charles Leclerc uit de bocht.

Voor Franco Colapinto was het even slikken. De rijder van Williams moest voor de zekerheid even naar het ziekenhuis voor een medische check-up, maar uiteindelijk bleek alles prima met hem te gaan.

De rest van het weekend van de GP van Azerbeidzjan komt dan ook niet in het gedrang. Dat is ook het geval voor Charles Leclerc. Die kwam wel voor de tweede keer in drie jaar in aanraking met de banden.

Twee jaar geleden kwam hij ook al eens in aanraking met de bandenmuur. "Ik ben stupid", had hij toen uitgeroepen. Ook deze keer was hij uiteraard niet blij met zichzelf toen hij zijn crash had.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws