Lancia komt met bijzonder heuglijk nieuws

Lancia komt met bijzonder heuglijk nieuws
Foto: © photonews

Lancia is helemaal terug. Dat heeft de autobouwer laten weten. Ook in België komen ze vanuit Lancia met een nieuw model, terwijl ze ook nog eens ander goed nieuws te delen hadden.

"Lancia keert terug! Met trots presenteren wij de Ypsilon Rally 4 HF, die zijn debuut maakt in België, Luxemburg en Nederland."

"Met 212 pk vertegenwoordigt deze rallyauto de terugkeer naar de rally voor het merk dat het meeste heeft gewonnen in deze sport", aldus Lancia in een bericht via de sociale media.

En daar bleef het niet bij, want het automerk had nog meer goed nieuws op vrijdag dertien september. Zo wonnen ze afgelopen jaar ook een prijs met een van hun andere merken.

Prijs gepakt in Spanje

De nieuwe Lancia Ypsilon heeft namelijk de Product Innovation Award voor Elektromobiliteit gewonnen in Aragon, waar ze dus een Spaanse trofee mee wisten te pakken.

"De Ypsilon staat dankzij zijn geavanceerde features en innovatieve aanpak aan de top van het B-segment. In Spanje zullen tegen 2025 20 showrooms en 55 servicepunten worden geopend", zijn ze trots bij Lancia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws