🎥 Ontdek de nieuwe elektrische G-Klasse van Mercedes-Benz

Robbie Maes
| 0 reacties
🎥 Ontdek de nieuwe elektrische G-Klasse van Mercedes-Benz
Foto: © photonews

In de aanloop naar de wereldpremière van de elektrische G-Klasse heeft Mercedes-Benz zich ingespannen om de off-road capaciteiten van het elektrisch voertuig te benadrukken.

Onlangs heeft de Duitse autofabrikant een nieuwe commercial voor de G-Klasse uitgebracht, die online is gedeeld. In de commercial zien we de elektrische SUV een berg beklimmen. Mercedes-Benz heeft acteur Bradley Cooper ingeschakeld voor de promotie.

Hoewel het meeste van de beelden waarschijnlijk CGI zijn, is het indrukwekkende beeld van de Mercedes die bovenop een steile klif staat, opvallend. De camera zoomt vervolgens uit vanaf Cooper’s oog en toont dat hij dezelfde matte blauwe elektrische G op een grote stapel rotsen dat zich in het midden van een stad heeft geparkeerd.

Deze commercial benadrukt twee belangrijke aspecten van de G-Klasse. Ten eerste is de auto een capabele off-roader. Ten tweede weet Mercedes-Benz ook dat het voertuig enorm aantrekkelijk is voor stadsbewoners die waarschijnlijk nooit verder rijden dan de perfect onderhouden asfaltwegen.

Dit verklaart waarom het merk ervoor heeft gekozen om de wereldpremière van het voertuig te houden in Los Angeles. Het evenement vond plaats aan de rand van Beverly Hills een gebied dat populair is onder de rijken en beroemdheden die een voorliefde hebben voor de G-Klasse. Onder de aanwezigen bevonden zich ook wereldsterren zoalsTrevor Noah, Saweetie, Kendall Jenner en Zane Lowe.

Hoewel Mercedes-Benz nog niet heeft bekendgemaakt hoeveel de elektrische G-Klasse in de VS zal kosten, begint de prijs in Duitsland iets boven de €142.000. De eerste exemplaren die naar de VS komen, zullen echter de beter uitgeruste Edition One-versies zijn, die in Europa €192.524 kosten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws