Sergio Pérez krijgt verschrikkelijk nieuws te verwerken na GP in Azerbeidzjan: "Alles gebeurde na het ongeluk in Baku"

Robbie Maes
| 0 reacties
Sergio Pérez krijgt verschrikkelijk nieuws te verwerken na GP in Azerbeidzjan: "Alles gebeurde na het ongeluk in Baku"
Foto: © photonews

Na de Grote Prijs van Azerbeidzjan op zondag kreeg Sergio Perez niet al te goed nieuws. Zijn vader, Antonio Perez Garibay, zou opgenomen zijn in het ziekenhuis.

De 65-jarige voormalige politicus werd bewusteloos aangetroffen in zijn badkamer en snel naar een ziekenhuis in Mexico-Stad gebracht. Bij aankomst werd vastgesteld dat Perez Senior een pre-infarct had gehad.

Het voorval vond plaats kort nadat zijn zoon betrokken was bij een crash in Baku, waarbij zowel Sergio Perez als Ferrari-coureur Carlos Sainz uit de race werden gehaald. Het Mexicaanse Rode Kruis verleende onmiddellijk hulp aan Perez Senior na het ongeval van zijn zoon.

Volgens de PR-afdeling van Perez gaat het inmiddels beter met Antonio. Hoewel nog niet bevestigd is of hij nog in het ziekenhuis ligt of inmiddels naar huis is teruggekeerd, meldt de Mexicaanse krant Mediotiempo dat hij nog steeds onder behandeling is.

Antonio Perez zelf heeft vanuit het ziekenhuis gereageerd op het voorval tegen Mediotiempo. "Alles gebeurde na het ongeluk in Baku. De schok van het ongeluk kan dit hebben veroorzaakt. Ze onderzoeken nu mijn hart om te achterhalen waarom ik flauwviel."

De situatie rondom Antonio Perez Garibay blijft het grootste aandachtspunt voor de familie en de Formule 1, vooral gezien de impact van het ongeluk. Wordt vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws